Wat zeggen onze bezoekers over Camping de Peel

Consectetur adipiscing elit. Aenean vitae semper eros, hendrerit varius sapien. Curabitur aliquet sit amet nulla in dignissim. Pellentesque interdum metus vitae scelerisque blandit.

Lekkere friet

Op ons jaarlijkse evenement de lekkerste frietjes van de regio. Genoeg voor iedereen en totdat alle buiken rond gevuld zijn!

Zou u ons aanbevelen? ja

Top

Tijdens een bouwproject in Limburg werd het hoogste punt bereikt. In coronatijd een goede gelegenheid om toch nog even iets leuks te vieren en de frietwagen van Frietexpress laten komen. Onze bouwvakers hebben genoten van de lekkere krokante frieten en ruime keuze aan snacksoorten!

Zou u ons aanbevelen? Ja

Frietjes voor onze bejaarden bewoners

Voor de bewoners van ons wooncentrum laten wij regelmatig de frietexpress komen. Zij serveren een heerlijk bord met friet met de keuze uit een frikandel, kroket of kaassouflee. Grote porties ruim voldoende voor onze bewoners. Voor sausjes wordt ook gezorgd. Vriendelijke medewerker Bert zorgde er voor dat niemand iets te kort kwam.

Perfect geregeld!

Op ons bedrijf de Frietexpress laten komen gedurende de pauze. Wij hielden pauze in 2 etappes waarbij goed afstand kon worden gehouden m.b.t. de coronamaatregels. Perfect geregeld doordat er meer dan voldoende tijd werd uitgetrokken om iedereen goed te voorzien van de lekkerste frietjes en snacks.

Goed verzorgd en lekkere frietjes en snacks

De frietwagen van frietexpress was netjes op tijd en goed verzorgd. Een nette wagen en vriendelijk personeel zoals het hoort!

Heerlijke frietjes

Wij bestellen ieder jaar de frietwagen van Frietexpress tijdens onze familiedag: de lekkerste frietjes een een ruim aanbod aan snacksoorten. Bij Frietexpress zijn geen lange wachttijden zodat iedereen direct kan smullen! Voor de kinderen een ijsje achteraf en het feest is compleet!

Onbeperkt eten voor een zacht prijsje

Tijdens mijn 40 jarig feestje de frietwagen van Frietexpress op locatie laten komen. Onbeperkt eten is ook écht onbeperkt! Iedereen kon pakken wat men wilde en de vriendelijke medewerker bleef staan totdat alle buiken goed gevuld waren. Bij het einde kwam men langs met een bittergarnituur dat op de tafels bij de gasten werd geplaatst ‘om de laatste gaatjes te vullen’! Ik zeg TOP!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6-29216299

info@frietexpress.nl

Reserveer direct
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×