Algemene voorwaarden Frietexpress.nl

Frietexpress probeert u op een zo aangenaam mogelijke wijze te voorzien van mobiele catering. Om dit op een zo goed mogelijke wijze te laten verlopen zijn er een aantal voorwaarden opgesteld:

 • Indien niet anders aangegeven gaan wij er bij reservering vanuit dat u reserveert voor ons standaard menu.
 • Op drukke dagen kan het zijn dat er meerdere groepen worden voorzien van onze service, vandaar dat het voor ons van belang is dat wij direct aan de slag kunnen als wij op locatie komen. Houdt hiermee rekening en zorg dat de plaats waar de frietwagen komt te staan ook daadwerkelijk vrij te bereiken is zonder dat er eerst fietsen, auto’s enz. verplaatst moeten worden.
 • Indien wij door overmachtredenen niet op het afgesproken tijdstip aanwezig kunnen zijn, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele geleden schade.
 • Onze frietwagens werken op gas, een 230V stroom voorziening is echter wel nodig voor de werking van afzuiging en verlichting.
 • Wanneer wij op locatie komen, kunnen wij u binnen 10 minuten voorzien van friet en snacks, wij verwachten dan ook dat alle gasten aanwezig zijn en uw gasten binnen 10 minuten beschikbaar zijn om gebruik te maken van het buffet.
 • De tijdsduur dat wij op locatie staan is afhankelijk van de groepsgrote maar komt normaliter neer op een goed uur. De ervaring leert dat dit ruim voldoende tijd is om iedereen voldoende gebruik te laten maken van het aanwezige buffet.
 • Wanneer er onnodig geknoeid wordt met etenswaren of er vernielingen worden verricht hebben wij altijd het recht om voortijdig de wagen te sluiten.
 • De klant neemt zorgt voor de afvoer van afval.
 • Bij afloop wordt (indien niet anders is afgesproken) contant betaald en direct een rekening uitgeschreven.
 • Indien niet anders afgesproken gelden de tarieven en voorwaarden zoals deze hier zijn vermeldt.
 • U kunt tot uiterlijk een week van tevoren het definitieve aantal personen doorgeven. Mocht het daadwerkelijke aantal aanwezige personen nog iets verschillen dan wordt het daadwerkelijk aanwezige aantal personen in rekening gebracht. Mocht het daadwerkelijk aanwezige personen meer dan 10 personen afwijken van het opgegeven aantal personen dan wordt dit verschillend aantal personen voor de helft tarief in rekening gebracht.
 • Onze mobiele frietservice heeft haar werkgebied in zuid-oost Brabant en noord Limburg met als thuisbasis de gemeente Asten. Indien de werklocatie verder is dan 25 km vanuit onze thuislocatie worden er voorrijdkosten in rekening gebracht.
 • Neem voor overige zaken of afspraken contact met ons op, hiervoor kan in overleg een passende offerte gemaakt worden.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

De Peel Recreatie / Frietexpress

Behelp 13

5725 TG Heusden gem. Asten

06-29216299

info@frietexpress.nl

Kamer van koophandelnr. 67925340

BTW nr. NL002305952B43

 

Wij zijn er alles aan gelegen om u zo goed mogelijk onze diensten te verzorgen. Mocht u vragen / opmerkingen / klachten / wensen / ideeën hebben laat het ons weten, wij kunnen u hier alleen mee helpen als u ons er op wijst. Bent u tevreden, zeg het voort!

Vragen? Stel ze ons gerust!

Heeft u vragen of kunnen wij u anders mee helpen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 6-29216299

info@frietexpress.nl

Reserveer direct
Heeft u vragen?

Stuur ons een bericht via WhatsApp

U gebruikt een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×